Bericht

Zonder officials bestaat er geen zwemmen, waterpolo of synchroonzwemmen, dat beseft het provinciaal bestuur beter dan wie ook! 

Voor het vijfde jaar op rij wenst het provinciaal bestuur jullie uitdrukkelijk te bedanken voor het enthousiasme en het professionalisme waarmee jullie steeds opnieuw de talloze wedstrijden in goede banen leiden.

De West-Vlaamse officials uit alle disciplines van de zwemsport worden dan ook vriendelijk uitgenodigd om te komen toasten op het nieuwe jaar.   De voorzitter Mevr. Els ALLEGAERT en de leden van het provinciaal bestuur West-Vlaanderen VZF zouden je graag verwelkomen op zaterdag 9 maart 2013 vanaf 17.00 uur in het Olympiabad te BRUGGE, Doornstraat 110, 8200 SINT-ANDRIES. 

Aansluitend organiseert het provinciaal bestuur voor de derde keer zijn heel populaire sprintwedstrijd West-Vlaanderen Sprint! 

Graag had ik uiterlijk op 21 februari 2013 bevestiging gekregen van je deelname.  Dit kan bij voorkeur via mijn mailadres secretaris@zwemfedwvl.be individueel of per club.  Vermeld zeker ook je naam en vergunningnummer en of je al dan niet als official zal fungeren op onze West-Vlaanderen Sprint !  En zoals altijd, de afwezigen hebben ongelijk …

Danny Uyttersprot, ondervoorzitter-secretaris