Bericht

Op zondag 10 oktober ging in TERNEUZEN, ZEELAND, NL de Internationale Driekamp 2010 door.  Ondertussen al de twintigste jubileumeditie, op een al even legendarische datum: 10/10/10 !

Tijdens deze wedstrijd - die om beurten in één van de drie deelnemende provincies wordt georganiseerd - vaardigen Zeeland, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen hun topatleten af.

De selectie van West-Vlaanderen was dit jaar héél sterk !

Er werd door onze zwemmers genoeg edelmetaal bij mekaar gezwommen om als eerste te eindigen met maar liefst 325 punten, gevolgd door Oost-Vlaanderen met 295 punten en Zeeland met 231 punten.CLICK HIER VOOR DE FOTO'S

Het voltallig provinciaal bestuur wenst alle atleten te bedanken voor hun inzet tijdens deze Internationale Driekamp.  Zij waren een volwaardig ambassadeur van de zwemsport binnen onze provincie.  Dank gaat ook uit naar de afgevaardigden en trainers die bereid waren onze zwemmers en zwemsters tijdens dit zwemfeest te begeleiden.

Proficiat ook aan onze zwemvrienden van Zeeland.  Zij waren een prima gastheer die de vele deelnemers een onvergetelijke internationale ervaring hebben bezorgd.  Puik !!

 Danny UYTTERSPROT, secretaris