Beste officials,

Tevreden dat jullie er opnieuw bij zijn, een blij weerzien, maar houd het vooral (corona)veilig!

Er is een uitgebreide juryvergadering voorzien, wees op tijd (één uur voor aanvang van de wedstrijd)!

Bijkomende richtlijnen voor de officials

Voor alle officials is een Covid Safe Ticket(CST) verplicht (evenement > 500 deelnemers). Jullie QR-code moet vooraf via jullie club worden doorgemaild aan sportco@zwemfedwvl.be tegen ten laatste donderdag 14 oktober 19.00 uur.

Het CST voorziet dat je geen mondmasker hoeft te dragen. Indien je je echter meer op je gemak voelt met een mondmasker, ben je uiteraard vrij om dit wel te doen.

Officials komen binnen langs de zij-ingang en gaan via de trap naar zaal Brigitte Becue (eerste verdieping). Vooraleer het lokaal te betreden, zal worden nagegaan of we je QR-code (CST) goed hebben ontvangen. Indien in orde zal je worden toegelaten tot het lokaal waar ook de juryvergadering zal doorgaan. Bij wijze van heropfrissing zal er uitvoerig aandacht worden besteed aan de start, de stijlen en het algemeen wedstrijdverloop.

Er zijn geen omkleedruimtes voorzien. Kom naar de wedstrijd in je witte kledij en gepast schoeisel (zuiver sportschoeisel of badslippers). Op blote voeten fungeren is niet toegestaan.

De wedstrijdorganisatie heeft een COVID-verantwoordelijke aangeduid. Volg strikt de aanwijzingen op!

Flesjes drinkwater (plat en bruis) worden voorzien tijdens de juryvergadering. Tijdens de wedstrijd wordt niet meer rondgegaan met water.

Er zijn geen pauzes voorzien, doe dus zeker nog een sanitaire stop voordat de wedstrijd begint.

BELANGRIJK: indien je als aangeduide official niet aanwezig kan zijn op de wedstrijd, dien je zelf een andere official van je club te verwittigen om je plaats in te nemen. Wil dit dan wel zo snel mogelijk laten weten aan danny@zwemfedwvl.be en aan de dienstdoende kamprechter.
Je vervanger moet alsnog zijn QR-code aan sportco@zwemfedwvl.be overmaken.

Sportieve groeten,
Danny Uyttersprot
Bestuurslid Vlaams Sportcomité Wedstrijdzwemmen
Zeedijk 37 bus 0806
8430 Middelkerke
Gsm: 0485/848170
E-mail: danny@zwemfedwvl.be

jury samenstelling pk 2021